Een saunabon cadeau gekregen

De Thermen

Voor enkele weken terug ben ik weer een jaartje ouder geworden. Op zich is het ouder worden niet zo erg, echter het krijgen van cadeautjes wel…. Wat kan je eigenlijk nu nog vragen voor je verjaardag? Enfin, ik heb er zelf voor gekozen om een saunabon cadeau te vragen. Hiermee kan ik vast en zeker gebruik van maken, samen met mijn man even lekker van genieten. Nu dat ik ook daadwerkelijk deze bon cadeau heb gekregen wist ik het zeker dat wij hier optimaal gebruik van gaan maken. Door online te zoeken zijn wij terecht gekomen bij de Thermen. De mogelijkheid om hier een dag door te brengen is er zeer zeker, heb er nu al enorm veel zin in!

De Thermen

Website bekeken

Bij het bekijken van deze website werd het voor mij duidelijk dat het boeken van een massage een optie is. Dit kan je dan ook eenvoudig via het internet doen zodat je ruim van tevoren zeker bent van een plaats. Ook het reserveren van de toegangskaarten is eenvoudig online te realiseren! Zo hebben wij ervoor gekozen om voor aanstaande vrijdag twee plaatsen te reserveren, inclusief een massage natuurlijk. Bij het maken van de reservering heb ik wel netjes aangegeven dat wij in het bezit zijn van een saunabon. Dit hoefde niet echter vond ik het persoonlijk wel netjes om dit aan te geven toch? Het is nog een paar nachtjes slapen, al moet ik wel zeggen dat ik er onwijs veel zin in heb!

Sauna