Op zoek naar chloorshock

Onze zwembad hebben we voor een paar maanden terug laten plaatsen. Iets wat we altijd al wilde doen vanaf het moment dat we onze tuin wilde renoveren. Nu dat de kinderen met onwijs veel plezier het zwembad steeds induiken is het voor ons belangrijk dat het water ook schoon is. Zodoende ben ik gaan zoeken naar chloorshock. Met chloorshock kan je ervoor zorgen dat het water er netjes en schoon uit blijft zien, wel zo prettig om te weten dat je kinderen in het water zwemmen. Door op het internet te zoeken hoopte ik het snel te vinden zodat het water schoon kan blijven. Momenteel gaan de kinderen gelukkig niet meer het water in aangezien het te koud is. Echter is het nu alsnog belangrijk dat het water bacterie vrij blijft. Dankzij het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Bodyfit. Hier is het mogelijk om van alles te vinden voor je zwembad, jacuzzi of zelfs de sauna!

bodyfit_lang2

Direct besteld

Nu dat ik er niet op zit te wachten dat het water vies gaat worden heb ik gelijk besteld. Zelfs het bestellen van chloor is hier erg gemakkelijk, met nog geen vijf minuten had ik mijn bestelling al geplaatst! Hier heb ik genoeg gevonden om het water schoon te houden, zit er zelfs over na te denken om een jacuzzi aan te schaffen!