Fitness in Deventer: crossgym

Fit for life

Crossgym is een leuke en effectieve manier van fitness in Deventer. Het is een training die steeds populairder wordt. Dit komt doordat het een zeer uitdagende training is waarbij je het beste uit jezelf haalt. Ongeachte je niveau want ondanks dat het een groepsles is, kun je op je eigen niveau trainen. Je kunt crossgym volgen bij Fit for Life in Deventer. Dit is een kleinschalige sportschool waar je goed begeleid wordt en lekker kunt trainen tijdens een van de groepslessen die aangeboden worden. Geen gehang achter apparaten maar effectieve en functionele oefeningen in groepsverband onder leiding van een ervaren instructeur.

Fitness in Deventer

Efficiënte en uitdagende Fitness in Deventer

Deze vorm van fitness in Deventer is een combinatie van  gymnastiek, atletiek en gewichtheffen. Je traint dus echt je hele lichaam en je traint zowel je kracht als je conditie. Het tempo ligt hoog en de oefeningen zijn functioneel. Je zult dus ook al vrij snel resultaat zien en merken. Crossgym is wel een zware training maar de coaches slepen je er doorheen. Zij zorgen dat je gemotiveerd blijft en net dat stapje extra zet. Bovendien zorgen ze dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert en geen spieren of gewrichten op een verkeerde manier belast. Zo voorkom je dus ook blessures.

Crossgym

Diverse trainingen

Naast de crossgym worden bij Fit for Life ook andere vormen van fitness in Deventer gegeven. Denk aan het intensieve hiit training of crossboxing. Allebei uitdagende en effectieve trainingen. Wil je een van deze trainingen volgen bij Fit for Life? Bekijk dan het lesrooster op de website. Wil je eerst ervaren of het iets voor jou is? Meld je dan aan voor de gratis en vrijblijvende proefles. Je kunt dan zelf ervaren hoe de training en de sfeer in de sportschool beleven.