Floating in de dreampod!

yoga-utrecht

Heb jij al wel eens gehoord van floating? Hiermee zorg jij er op een efficiente manier goed voor dat jouw lichaam en geest compleet zal ontspannen. Het belangrijkste hiervan is dat jij leert hoe dat jij het beste jouw lichaam kunt ontstressen. Want zeg nou zelf, een gestrest lichaam zit toch niemand op te wachten?

Kom tot rust met de juiste behandeling

Floating

Om het een beetje plat te zeggen; je ligt in een warm zout water compleet te drijven en te genieten van de rust. Op een gegeven moment kom je in een soort van trance. Deze trance klinkt wellicht gek, maar het brengt zoveel rust met je mee. Nadat jouw behandeling is afgerond zul je merken dat je compleet tot rust bent gekomen. Kijk wel even uit met autorijden want in de meeste gevallen ben je daarna erg vermoeid.

Floating voor complete rust

Interieur

Het lichaam en geest mag zo nu en dan gerust eens worden ontlast. De dagelijkse gang van zaken werken hier natuurlijk niet bepaald positief aan mee. Hierdoor is het ondergaan van een massage of wellicht gebruik maken van de dreampod het beste wat je kunt doen. Hiermee zorg je er op de juiste manier voor dat jouw lichaam en geest even heerlijk kan ontspannen.

Het water wordt continu gereinigd. Hierdoor ben jij verzekerd van de juiste hygiëne. Wel zo belangrijk om te weten toch dat er geen bacteriën meer te vinden is? Deze dreampod is te vinden bij Zen Zon Zee in Utrecht. Bij binnenkomst word je ontzettend netjes ontvangen. Een duidelijke uitleg volgt om daarna heerlijk te mogen ontspannen in het water. Na de behandeling zul je goed merken dat jouw lichaam en geest volledig ontspannen is. Nog even rustig zitten om vervolgens de rust te mogen voelen raad ik je sowieso aan. Kortom, neem eens een kijkje op de bovenstaande website voor een inspiratie.