Ga naar de website voor meer informatie

Ik ben sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van een eigen bedrijf in Deventer. We hadden een aantal weken geleden het idee om weer een teamuitje te organiseren. Het leek ons een leuk idee om dit jaar een keer iets anders te doen dan ergens te lunchen of ergens te gaan drinken. We gingen daarom allemaal op zoek naar een leuk en origineel idee. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht ging ik naar de website van Escape Room Deventer voor meer informatie.

Meer informatie

Toen ik naar de website van Escape Room Deventer ging kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Er is erg veel informatie op de website te vinden en het leek mij een erg leuk idee om dit samen met het team te gaan doen. Toen ik het idee had voorgelegd aan mijn team werden ze erg enthousiast om hier naartoe te gaan. We hebben online een afspraak gemaakt om langs te komen. We hebben samen een erg fanatieke en vooral leuke dag gehad. Ik en het geheel team raad het daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een uniek en leuk team uitje.