Gemeentepeiler is goed voor vele gemeenten

Gemeentepeiler wordt vaak door gemeenten over keken, terwijl Gemeentepeiler toch een bedrijf die zeer handig uit kan komen voor vele gemeenten. Gemeentepeiler is namelijk een bedrijf die een handige applicatie heeft gemaakt die de burgerparticipatie makkelijk omhoog laat schieten. Deze applicatie heeft namelijk echt vele functies waarbij de gemeente de burgers meer kan betrekken bij vele soorten keuzes. Zo kan de gemeente zeer gemakkelijk vragen stellen aan de burgers, of een mening vragen over bepaalde veranderingen in het dorp. Hierdoor is het eenvoudig voor de gemeente om met ding rekening te houden, of mom dingen helemaal aan te passen.

Informatieve site

Veel mensen weten toch niet wat de burgerparticipatie inhoudt, en wat voor voordelen een app zoals Gemeentepeiler daarom kan hebben. Zo is hier een beetje uitleg voor nodig. Gelukkig heeft Gemeentepeiler een site waarop deze uitleg goed beschreven staat. Over elke functie van de applicatie staat breed uitgelegd hoe en wat je er mee kan bereiken. Ook staat veel informatie  over burgerparticipatie en de voordelen hiervan netjes beschreven Dit staat dan ook allemaal zeer overzichtelijk weergeven en is het eenvoudig om deze informatie dus op te nemen. Zo is de website van Gemeentepeiler ook professioneel ingericht en lees je ook geen onzin dingen. Oftewel, je wordt altijd op een goede manier geïnformeerd en weet je als gemeente snel wat de voordelen van Gemeentepeiler zijn.

Neem een demo

Als je als gemeente nog twijfelt over de dienst die Gemeentepeiler verleent, is er een mogelijkheid om dit uit te proberen. Zo kan je eenvoudig een demo aanvragen als gemeente, en vanaf daar is het proces precies hetzelfde als je de app koopt. Zo stel je alles in, laat burgers verbinden met de gemeente, en klaar is kees.