Goedkoop een Vespa scooter aanschaffen in Leiden

Er is geen mooiere scooter dan een Vespa scooter. Dit merk wordt al sinds 1946 gemaakt door de Italiaanse fabrikant Piaggio, en de populariteit van dit merk blijft almaar toenemen. Dat komt omdat elke bromscooter of snorscooter tot in de details is afgewerkt op basis van de nieuwste technologie met de hoge kwaliteitseisen waar Vespa om bekend staat. Nee, echt goedkoop is dit merk niet, toch kun je besparen door slimme keuzes te maken. Is een budget kopie aanschaffen een slimme keuze of kun je beter een echte Vespa scooter leasen? Online ben je vaak goedkoper uit dan in Leiden. Op deze pagina vergelijken we goedkoop met goed, en zoeken naar de juiste combinatie.

Houd op met zoeken, bij fastfuriousscooters.nl heb je precies gevonden wat je zoekt. Alle nieuwe Vespa modellen in exclusieve uitvoeringen met levering in Leiden. Bekijk het zelf!

Vespa scooter aanschaffen

Vespa scooter modellen en uitvoeringen

Elke paar jaar komt Vespa met één of enkele nieuwe modellen. Momenteel kun je de Vespa Primavera en de Vespa Sprint nieuw aanschaffen. Deze twee types zijn ook weer verkrijgbaar in enkele verschillende uitvoeringen, uiteraard kun je zelf ook jouw unieke scooter samenstellen met originele accessoires. Je kunt de laatste uitvoeringen bekijken via fastfuriousscooters.nl, de Vespa specialist online.

Verschillen tussen Vespa en andere merk scooters

Er zijn meer luxe merken zoals Peugeot en Yamaha, dit zijn premium merken die ontworpen zijn op kwaliteit. Vespa is heel herkenbaar door die retro styling met die klassieke ronde vormen. Daarnaast gaat Vespa onder de motorkap zeker met hun tijd mee, de technologie is vooruitstrevend in vergelijking met de concurrentie. De topmerken zijn technisch allemaal dik in orde, maar het is Vespa met dat bijzondere uiterlijk en die Italiaanse flair.

Verschillen tussen Vespa en budget retro scooters

Er zijn retro scooters voor pakweg duizend euro die veel lijken op de Vespa modellen met Italiaans klinkende namen zoals Grande Retro en Bella Milano. Dit zijn Chinese kopieën met veel plastic en minder strenge kwaliteitseisen. Je krijgt waar je voor betaalt, en als je minder wilt uitgeven zul je ook een snorscooter of bromscooter kopen die minder lang mee zal gaan. Er gaat niets boven een echte Vespa.

In Leiden of online aanschaffen?

We begrijpen dat je liever een echte Vespa wilt aanschaffen maar toch kiest voor een budget scooter omdat het prijsverschil gewoon te groot is. Online kun je betere deals vinden dan in Leiden bij de scooterwinkel, daarnaast is een scooter leasen ook het overwegen waard. Dat kun je de scooter betalen in termijnen, een betere keuze dan een budget scooter of occasion waar je sneller onkosten voor zult maken. Laat je niet door een verkoper in Leiden een merk of model aanpraten, die werken vaak op commissie basis en denken niet altijd aan jouw belangen. Je kunt beter online op je gemak de mogelijkheden vergelijken en eventueel je vragen via de helpdesk stellen. Je kunt zelf jouw keuzes maken omdat je er zelf ook op zult rijden!

De deuren van fastfuriousscooters.nl staan 24 uur per dag, 7 dagen per week open, neem direct een kijkje in de “showroom” en kies jouw glimmende nieuwe Vespa uit!