Gouden tip: www.thesneaker.nl

http://thesneaker.nl/

http://thesneaker.nl/Een geruime tijd was ik opzoek naar triple white huarache sneakers van Nike. Helaas kon ik deze vrijwel nergens vinden, of wanneer ik een website vond die deze sneakers verkocht waren deze sneakers niet beschikbaar in mijn maat. Vandaar dat ik het besluit nam om een uitgebreide kijk te nemen op het internet. Met de intentie zo snel als mogelijk een paar triple white huarache’s van Nike te vinden!

Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht bij de website www.thesneaker.nl. Natuurlijk bekeek ik de website www.thesneaker.nl, want ik dacht dat dit een webshop was maar achteraf gezien is dat niet zo. Het is namelijk een website waar u kunt kiezen uit vele sneaker van Nike en Adidas. Wanneer u een paar sneakers ziet die u gaaf vind kunt u via deze website terecht komen bij de aanbieders, die deze sneakers verkoopt. Via de website the sneaker vond ik in ieder geval binnen no time een paar triple white sneakers in mijn maat!

Nike

Goede service

Via de website the sneaker kwam ik terecht bij een grote aanbieder. Via deze aanbieder bestelde ik uiteindelijk een paar prachtige sneakers. Deze sneakers werden zo’n twee werkdagen na bestelling al bij mij thuis aangeleverd. Over de service ben ik dan ook erg tevreden. Ook waren de sneakers netjes verpakt en de kwaliteit van de sneakers is dan ook erg goed.

Ikzelf heb ronduit alleen maar positieve ervaringen beleefd aan de website the sneaker. Wanneer u sneakers wilt kopen raad ik het u aan eerst een kijkje te nemen op de bovenstaande website!

Kwaliteit