GTST Shortie: Morgen wordt het spannend

Een GTST shortie prikkelt de verbeelding. Deze korte filmpjes komen na elke nieuwe aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden online op verschillende websites en tonen de hoogtepunten van de volgende aflevering, die vaak de dag erna al op televisie te volgen is. De shorties worden door de volgers van de soap gretig bekeken, ondanks dat je weet dat de volgende aflevering misschien wel minder verrassend is…

Waar kijk ik mijn GTST Shortie

De shorties doen het goed. Er wordt dus na elke afleveringen 5 minuten aan toekomstmateriaal beschikbaar gesteld, en de kijker mag bepalen wat hij wil zien. Je weet wat je te wachten staat, maar enkel in grote lijnen. In de filmpjes zie je de personages vaak terug in het heetst van de strijd, inclusief hevige emoties. Een shortie kijk je online. Er zijn verschillende websites die deze service aanbieden. Naast de website van RTL zelf kun je ook eens een kijkje nemen op gtstlive.nl.

Jouw verwachting
Je weet dus wát je te wachten staat, maar niet hoe. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je niet meer op het puntje van je stoel zit, want de vooruitblik is niet lang en volledig genoeg om aan de echte senstatiemomenten af te doen. Daarnaast geeft een GTST shortie je de kans om eens goed met vrienden te discussiëren over jullie verwachtingen. Wie is er dit keer te vertrouwen en wie is de verrader?