Het gemak en plezier van clip-in hairextensions van OxY

De clip-in hairextensions van OxY zijn ideaal voor iedere vrouw die waarde hecht aan een vol bos haar. Of het nou krullen zijn of stijl haar, hairextensions maken je haardos net even wat voller, langer of extroverter. Je hoeft niet te vrezen dat je de enige bent met hairextensions, want menig bekende Nederlandse vrouw maakt er gebruik van. Zo zie je maar weer dat het een bijzondere uitstraling geeft, die je misschien zelf ook wel wilt. OxY heeft daarom de perfecte clip-in hairextensions voor jou!

Wat zijn hairextensions dan? Bij OxY zijn de hairextensions gemaakt van echt haar, waardoor deze dus niet tot nauwelijks zijn te onderscheiden van je eigen haar. Je kan met een hairextension, zoals de naam al zegt, je haar verlengen. Ook kan je originele haardos een vollere look krijgen, oftewel meer volume. Tot slot kan je met een extension zonder je haar te hoeven verven meerdere kleurcombinaties maken, afhankelijk van je persoonlijke smaak.

Speciaal materiaal
De clipjes van extensions bij OxY zijn gemaakt van siliconen. Dit zorgt ervoor dat deze beter blijven hangen in zowel dun als dikker haar, waarbij je nauwelijks merkt dat je extensions draagt. De clipjes ‘klik’ je vast op je originele haar, terwijl je dit originele haar vervolgens weer over de extensions laat vallen. Dit proces is in het begin misschien lastig, maar als je meer ervaring krijgt is dit eigenlijk best goed te doen en kost het weinig tijd. Omdat OxY je graag op weg wil helpen, hebben we een speciale instructievideo gemaakt: De OxY clip-in extensions

Zoals je in de video ziet worden de extensions één voor één in je haar gebracht, waarbij je in verschillende laagjes werkt. Om te voorkomen dat de clipjes zichtbaar zijn bij het dragen van de extensions, is het aan te raden je haar meerdere keren opnieuw op te steken. Je kunt je originele haar na het bevestigen van de clipjes gemakkelijk en effectief laten vallen over de extensions. Zo valt niet op dat je extensions draagt, maar maakt het je uiterlijke vertoning wel een stuk specialer. Het bevestigen van de extensions hoeft slechts enkele minuten in beslag te nemen.

Alle soorten haar
Je bent zoals gezegd niet de eerste die hairextensions zal gebruiken. Misschien dat zelfs je vriendinnen al wel extensions gebruiken, maar er nooit over praten. Het resultaat is verbluffend en het zal je een fijn gevoel geven. Voor elk haartype of elke haarkleur is een ideale hairextension te vinden, dus twijfel vooral niet. Een vollere look die je graag wilt laten zien aan anderen!