Hip gekleed met de Pfaff naaimachine

pfaff_passportAangezien ik graag creatief bezig ben en steeds op zoek ben naar manier om kosten te besparen, was ik reeds een tijdje de winkels aan het afschuimen op zoek naar een handige naaimachine. Een degelijke naaimachine is meteen een grote aankoop, en ik wou dan ook meteen een duurzame machine aankopen waarmee ik enkele jaren zoet zou zijn. Tijdens een bezoek aan de plaatselijke naaiwinkel in mijn buurt ontdekte in het merk Pfaff. Het klonk mij volledig onbekend in de oren, maar de naaimachines zagen er werkelijk modern en stevig uit. Ik ontdekte dat dit merk reeds dateert uit de 19de eeuw en wereldwijd één van de meest verkochte merken is. De Pfaff naaimachine heeft in haar collectie in verschillende prijscategorieën, afhankelijk van het werk dat je ermee wil verrichten. Zo zijn er naaimachines met een twintigtal verschillende steken, maar zijn er evengoed modellen met meer dan 200 steken voor professionele naaisters. Als beginnende naaister koos ik dan ook een type met minder mogelijkheden. Voor een amateur is dit echter ruim voldoende doordat deze een gevarieerd aantal steken en knoopssteken heeft. smarter_by_pfaff_260c_1

 

Een grootse machine voor een klein prijsje

Omdat dit merk een jarenlange ervaring heeft, zijn alle machines kwaliteitsvol. De machines worden continue geëvalueerd, vernieuwd en verbeterd. Dankzij het uitgebreide gamma kan je kiezen voor een lage prijs en vooral voor een tof model dat volledig past bij je persoonlijkheid en zelfs bij je interieur.sbp-140s_front