Ik attendeerde haar op de site, www.kissgeboortekaartjes.nl

Op www.kissgeboortekaartjes.nl heb ik samen met mijn zus een prachtig kaartje uitgezocht. Helaas zit mijn zwager heel veel in het buitenland voor zijn werk, en omdat ik mijn zus zo goed als ik kan overal mee mag helpen tijdens haar zwangerschap mag ik ook mee helpen uitzoeken met de geboorte aankondiging. Ik ben al voor dat ik op bezoek ging naar mijn zus op internet gaan kijken naar een site waar ik van denk dat mijn zus hier absoluut iets leuks op kan vinden. Er is namelijk zo veel verschil in site als het gaat om geboorte kaartjes, en dat heeft weer alles met smaak te maken.

Uiteindelijk blijft het toch nog een verrassing

Eenmaal bij mijn zus aan een kop thee, zijn wij naar de site , www.kissgeboortekaartjes.nl gegaan en al snel begon zij enthousiast te wijzen naar een aantal erg leuke voorbeelden. Wat mij direct al opviel is dat je hier een proefafdruk kan bestellen. En dat maakt het nemen van een beslissing natuurlijk erg eenvoudig. Natuurlijk heeft mijn zus niet in een keer beslist, zij heeft drie verschillende kaartje uitgezocht en is hier een aantal dagen over na gaan denken. Toen belde zij mij op en was ze er over uit. Ze wilde mij uiteindelijk niet vertellen welke het is geworden (al heb ik wel een vermoeden) Maar op deze manier blijft het toch nog een leuke verrassing voor wat ik in de brievenbus mag verwachten als mijn neefje of nichtje is geboren.