Origineel geboortekaartje bestellen

1449141521.3423Een paar weken geleden is mijn zus bevallen van een prachtig meisje en ben ik nu trotse tante. Natuurlijk hebben we dat al lang gevierd met de familie en heeft ze laatst ook een super origineel geboortekaartje gestuurd naar iedereen. Ze had het op een website gemaakt waar ze het kaartje helemaal naar haar eigen smaak kon aanpassen zo dat het nog persoonlijker werd voor de familie en vrienden die er een kregen. Het was echt super leuk gedaan en natuurlijk was ik wel nieuwsgierig naar de website waar je dat kon doen en heb ik eens een kijkje genomen.

Bewerken en maken

Als je op de website komt om een origineel geboortekaartje te maken kun je als eerst een voorbeeld kiezen hoe jij het ongeveer wilt hebben, daarna kun je alles er aan aanpassen zoals de kleuren en het print maar ook de lettertypes kun je allemaal zelf aanpassen. Het is echt een top website met veel keuze uit allerlei  kaartjes voor jongens en meisjes die jou zelf ook goede ideeën opleveren voor eventueel een ander iemand die nog op zoek is naar kaartjes.

Beste en snelste keuze

Wanneer je op deze website een leuk kaartje kiest die je wilt sturen naar iedereen zul je er geen moment spijt van hebben want het geeft alleen maar voordelen zoals lage prijzen en goede kwaliteit zo dat je er lang van kunt genieten met iedereen en het kaartje voor heel lang  kunt bewaren.1451307587.3489