Ik heb een mooie heren leren jas gekocht!

Leather shop doci

Leather shop dociIk vind dat mode een deel van iemand zijn lifestyle is. Vandaar dat ik vandaag een mode onderwerp met jullie behandeld. Mijn vriend en ik zijn beide gek op mode. Al een geruime tijd was mijn vriend opzoek naar een leuke heren leren jas voor de winter. Zelf had hij er al twee gekocht maar deze vond hij toch maar niks dus die heeft hij terug gebracht naar de winkel. In verloop van tijd nam ik het besluit om voor mijn vriend een heren leren jas te gaan zoeken. Zodoende nam ik een kijkje op het internet. Via het internet belandde ik spontaan in de webshop van Leather shop doci!

Bruine leren jasje

Prachtige webshop!

Eenmaal aangekomen in de webshop van Leahter shop doci wist ik al gelijk dat dit het juiste adres was. Het assortiment betreft heren jassen was zeer breed en diep. Er worden via deze webshop vele prachtige heren en dames leren jassen aangeboden. Aangezien mijn vriend zijn lievelingskleur bruin is nam ik het besluit een bruine leren jas te gaan kopen. Na enkele verschillende modellen in overweging genomen te hebben nam ik eindelijk een besluit. Zodoende bestelde ik een prachtige bruine leren jas.

heren leren jas

Een geweldig cadeau!

Enkele dagen na bestelling werd de jas aan huis geleverd. Ik gaf hem cadeau aan mijn vriend. Zijn reactie was zeer verbaasd maar hij vond het geweldig. Meteen trok die de jas dan ook aan. De jas sluit goed aan op zijn schouders en hij zit als gegoten. Ook vind mijn vriend de jas erg mooi en is die er blij mee, dat is voor mij natuurlijk het belangrijkste!