Ik voel me helemaal perfect dankzij een borstvergroting

Nu ik een borstvergroting heb ondergaan kan ik nu eindelijk zeggen dat ik me helemaal perfect voel. Natuurlijk moet je blij zijn met alles wat je hebt, en vooral als je gezondheid maar goed is. Helaas werkte dat bij mij niet helemaal zo, ik had werkelijk alles wat mijn hartje begeerde, een lieve vriend, en was in goede gezondheid, maar toch, er ontbrak iets. Ik was echt altijd aan het shoppen voor de leukste kleren, maar helaas als ik iets leuks had gezien in de winkel, stond het me op de een of andere manier niet goed. Mijn decolleté kwam er nooit mooi uit te zien in een stralende jurk met een mooie uitgesneden halsopening. Dit was de reden dat ik vaak maar kleren aan had met een hoge halssluiting, kon helaas niet anders. Tot ik laatst een oude vriendin van me tegen kwam, wat zag ze er mooi uit. Ze had pas geleden een borstvergroting laten doen, en zoals ze zelf zegt, voelt ze zich een totaal ander mens. Ze straalde gewoon, en dat voor een meisje dat altijd zeer angstig was, en nu een zeer elegante vrouw is geworden.  Nu wist ik het zeker wat ik miste in mijn leven, een beetje zelfvertrouwen, en dat kon ik alleen krijgen door ook zelf een borstvergroting te ondergaan. Natuurlijk heb ik thuis mijn plannen kenbaar gemaakt, hoewel mijn vriend er in eerste instantie niet mee eens was, ik was in zijn ogen al perfect en super mooi. Ik heb bij kliniek Veldhoven een afspraak gemaakt om te kijken wat ze voor mij konden betekenen. Voorheen had ik altijd cup a, na deze operatie zal ik trots kunnen rondlopen met een cup c.  dual-plane-zij

Een zeer geslaagde operatie

Inmiddels ben ik de trotse bezitter van een cup maat c. Ik moet zeggen dat de operatie me enorm mee is gevallen, dit komt natuurlijk ook door de duidelijke uitleg die ik vooraf aan de operatie heb gekregen. Meteen na de operatie kon je al duidelijk het verschil in grootte van mijn borsten zien, wat was ik gelukkig. Nu was het een kwestie van aansterken en het de eerste zes weken rustig aan doen, iets wat voor mij erg moeilijk was. Eindelijk was mijn herstel periode voorbij, en heb ik me vreselijk misdragen bij de aankopen van mijn nieuwe kleding. Ik heb werkelijk waar tassen vol met kleding met lage decolleté gekocht, moet toch een beetje pronken met mijn nieuwe aanwinst?  kv_ill_borstvergroot