Kapper Breda is perfect

Voor enkele weken geleden ben ik bij Kapper Breda geweest. Sinds ik daar geweest ben weet ik in ieder geval zeker dat ik zeer zeker weer terug ga bij hun wanneer mijn haren geknipt dienen te worden. logo-bert-haarmode-300x75

Eigenlijk is het puur toeval geweest dat ik bij hun terecht was geweest. Ik ben namelijk werkzaam in Breda en wilde na werktijd nog even snel mijn haren geknipt hebben.  Doordat ik op het internet gezocht had onder Kapper Breda ben ik terecht gekomen op de website van Bert haarmode. Dit bedrijf weet maar al te goed hoe dat het haar geknipt moet worden. Tevens viel het mij op dat hun een stuk voordeliger zijn als dat ik elders gezien had!

FB_IMG_1444312583661_resized-300x168

Altijd plek!

Het maakt ook absoluut niet uit wanneer je bij hun binnen stapt er is altijd wel plek. Sinds dat ik voor de eerste keer bij hun ben geweest om mijn haren te knippen weet ik in ieder geval wel zeker dat ik dit vaker zal doen. Aankomende week ga ik in ieder geval weer bij hun langs om mijn haren te knippen en te verven. Al met al is het zeer zeker aan te raden om bij hun eens langs te gaan, durf met zekerheid te zeggen dat je nergens anders meer je haren geknipt wilt hebben.