Leukste dagje uit in de Efteling

familiedag groepsuitje logo_topMet mijn gezinnetje ben ik gezellig naar de Efteling geweest. We doen 3 of 4 keer per jaar iets leuks om de band tussen elkaar goed te houden. Vier keer per jaar een origineel uitje verzinnen is niet makkelijk. Ik heb daarom een aanvraag geplaatst op IetsDoenOfferte.nl en daar kreeg ik al snel een aantal offertes toe gestuurd. Een paar van de offertes hadden we al gedaan, vandaar dat we nu gekozen hadden voor de Efteling.

In de Efteling hebben mijn kinderen genoten van alle leuke attracties en leuke entertainment. In het sprookjesbos vonden ze het aller leukste! Ook zijn we pardoes tegen gekomen, eerst waren de kinderen er bang voor maar later hebben ze de grootste schik gehad. Een dagje naar de Efteling is niet goedkoop, maar mijn kinderen hebben er zo van genoten dat ik het er voor over heb.

Na een dagje Efteling

Op de terug weg hebben mijn kinderen hele weg geslapen, ze waren zo moe van deze leuke en gezellige dag. Het sprookjesbos vonden ze het aller leukste! Voor het volgende dagje uit ga ik weer een aanvraag plaatsen op IetsDoenOfferte.nl, je krijgt dan meteen heel veel mogelijkheden van wat je kunt doen met het leuke uitje met je kinderen of familie.