Met clip-in hairextensions verleng je je haar en geef je extra volume

Zie je wel eens Bekende Nederlanders op TV die op leeftijd zijn, maar nog steeds beschikken over een enorm volle haardos? De kans is groot dat dit niet hun eigen haar is, maar het ziet er wel prachtig uit. Dit kun jij ook bereiken met clip-in hairextensions van OxY. Vroeger zag je extensions duidelijker zitten, of was het zelf indoen van de extension enorm veel werk. De extensions van OxY zijn op effectieve wijze aan te brengen in je haar en geven je haardos een stuk meer uitstraling. Niet alleen zijn hairextensions geschikt voor het verlengen van je haar, maar je krijgt er ook nog eens meer volume door en het is snel en makkelijk in te brengen.

De voordelen van extensions
De clip-in hairextensions geven een natuurlijke uitstraling aan je haar en vallen positief op. Welke vrouw wil nou niet in voller bos haar die altijd beschikt over volume. Voor de hairextensions van OxY is gebruik gemaakt van siliconen materiaal, waardoor je zeker bent dat de extensions de hele dag op hun plek blijven zitten. De eenvoudige werking van de clipjes zorgt er ook nog eens voor dat het hele proces van inbrengen van de extensions binnen 5 minuten gedaan kan zijn. Hoe meer ervaring je er mee krijgt, hoe sneller het kan gaan. Zo kun je de ene dag met je oorspronkelijke model de straat op en de andere dag kiezen voor een vollere look.

Hoe de hairextensions in te brengen
Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, heeft OxY speciaal voor jou een instructievideo gemaakt over het inbrengen van de clip-in hairextensions. In meerdere stappen zal je door het proces worden geleid. De eerste keer dat je hairextensions in doet kan best even wennen zijn, maar hier ga je aan wennen. Als je iets meer ervaring hebt met het inbrengen van hairextensions, dan kan je dit op termijn binnen 5 minuten doen. Het inbrengen van de extensions kan dus in de tijd dat je normaal je haar aan het borstelen bent! Wil je weten hoe? Klik hier

Zelf kiezen of laten adviseren
OxY beschikt over een ruim aanbod clip-in hairextensions. Je kunt kiezen uit verschillende haarkleuren, lengtes en ook gewicht. De haarkleuren variëren van kastanjebruin tot chocoladebruin en van zwart tot alle soorten blond. Een goede overweging kan zijn om een andere kleur te kiezen dan je oorspronkelijke haarkleur, want een combinatie doet het ook altijd goed. Wil je je liever laten adviseren? Dan kan door het ervaren team van OxY. Zo weet je zeker dat je in de smaak gaat vallen met je hairextensions.