Mijn vader heeft een leren jasje heren gekocht

Mijn vader is wel van er goed uitzien, ondanks dat hij al redelijk op leeftijd is en niet meer werkt, houd hij ervan om actie te ondernemen en daarbij er goed uit te zien. Mijn vader heeft een korte tijd geleden een leren jasje heren gekocht, toen hij me dit vertelde lachte ik hem uit. Een leren jasje heren staat hem toch niet, dacht ik. Maar toen ik hem zag, stond ik verbaasd te kijken naar hoe goed hem een leren jas hem stond. Echt een sportieve vader heb ik dan toch wel.

leren-jas-heren-cognac-Versano-Peter-voor

Positief

Hij vertelde me alles over zijn ervaring van het kopen van een leren jas, dit doet hij wel vaker als hij nieuwe kleding koopt, dan kan ik er wel een middagje voor vrij maken, want dan heeft hij weer veel te vertellen. Het viel me op dat hij zeer positief was over de website Doci, hij zei dat Doci veel aanbied, en dit ook nog eens voor een geweldige prijs. Ik heb mijn vader nauwelijks zo trots horen vertellen over een aankoop. De online service heeft mijn vader ook top geholpen, de medewerkers hebben hem een goed uitziende jas aangeboden.

Leren-jas-heren-blauw-Versano-Johnny-voor

Mijn vader krijgt alleen maar complimentjes en positieve feedback van zijn leren jas, hij is er echt heel trots op en elke keer als ik hem zie draagt hij deze dan ook. Mijn vader is meestal wel een brombeer maar nu heb ik hem niet één keer horen zeuren of een minpunt horen aankaarten. Ik wil Doci dan ook zeer bedanken dat zij mijn vader een goed product hebben geleverd, hij is alweer de oude stijlvolle vader.