Online gevonden: meditatie trainingen

meditatie

meditatie De geest trainen

Al een geruime tijd ben ik bezig met mediteren. Toch voelde ik dat er nog iets ontbrak aan mij proces, dus ging ik op zoek naar meditatie trainingen. Ik heb simpelweg online op ‘meditatie trainingen’ gezocht en kwam toen uit bij TM. Dat staat voor Transcendente Meditatie en dat is een bedrijf, als ik het zo mag noemen, dat jou helpt bij mediteren. Zij geven meditatie cursus en trainingen voor jong en oud. Zij weten precies alle ins en outs van het mediteren dus kunnen jou daar altijd bij helpen. Of je nou een beginner bent of al een gevorderde. Omdat ik een beetje tussen beiden in zit, heb ik contact met hen opgenomen. Zij waren direct erg enthousiast en wilde mij graag verder helpen. Ik heb mij toen aangesloten bij een groepsmeditatie en dat was precies wat ik nodig had!

Meditatie

Tijdens meditatie keer je natuurlijk in jezelf. Je kijkt naar je eigen geest en bemoeit je niet met anderen. Toch is het bespreken en delen van ervaringen met anderen, na je meditatie, erg nuttig. Anderen kunnen je namelijk een verschillende kijk op al je ervaringen geven en dat is nuttig voor de reflectie! Ik verbeter mijn proces continu, dankzij TM!