Schaamlipcorrectie door Kliniek Veldhoven

De relatie met mijn vriend heeft een geruime tijd opspringen gestaan. Vrijen tijdens een relatie is natuurlijk hartstikke belangrijk, maar helaas kon ik een geruime tijd niet vrijen. Tijdens het vrijen had ik namelijk een enorme pijn aan mijn schaamlippen. De druk op mijn schaamlippen zorgden voor branderig en pijnlijk gevoel. Na enkele maanden niet te hebben gevreeën te hebben met mijn partner stond onze relatie opspringen. Dit was voor mij dan ook de reden om opzoek te gaan naar hulp voor deze beschamende klachten. Gelukkig kwam ik via het internet al vrij snel achter de oorzaak van de pijn, en ook hoe dit verholpen kon worden.  Zodoende kwam ik in aanraking met kliniek Veldhoven. Simpelweg omdat de chirurgen van deze kliniek gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van een schaamlipcorrectie. Maar naast het specialisme schaamlipcorrectie verlenen zijn nog vele andere diensten. Zie de specialisaties hieronder:

  • Labiacorrectie
  • Tatoeage verwijderen
  • Borstvergroting
  • Hulp bij huidaandoeningen

 

Service

Na het zien van al deze specialisaties ben ik contact gaan opnemen met deze kliniek voor een labiacorrectie. Een dag later ben ik op gesprek gegaan met een gespecialiseerde chirurg. Tijdens dit gesprek werd mij informatie verschaft over de operatie, en alles werd net en duidelijk uitgelegd. De chirurg was zeer klantvriendelijk een heeft mij hartstikke goed geholpen. De service was dus uitstekend!

Maar natuurlijk draait het uiteindelijk om het resultaat. Nu drie weken na de plastische ingreep kan ik u vertellen, dat ik weer kan vrijen met mijn vriend. Deze ingreep heeft onze relatie dan ook gered!