Singel Advocaten biedt haar diensten aan iedereen aan

nvsa

high trustStel u zelf iemand binnen uw familie moet voorkomen voor de rechter, dan wil je hier natuurlijk wel een goede advocaat bij hebben. Gelukkig voor jullie ken ik een firma die jullie hierbij kan helpen. Deze firma is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA). Zij heten overigens Singel Advocaten. Zij houden zich voornamelijk bezig met strafrecht en zijn hier dan ook in gespecialiseerd. 

Ook pro deo

singel advocaten

Het is begrijpelijk dat niet iedereen een advocaat kan betalen. Zij kunnen mensen dan ook bijstaan voor lage kosten. Hiermee krijgt u toch de expertise in een rechtszaak die u wellicht nodig heeft. Ik kan zelf beamen dat hun uurtarief laag is, deze staat namelijk vermeld op de website.

nvsaVerder werkt deze firma ook volgens een pro deo regeling. Dit houdt in dat de overheid een deel van kosten betaald. Hiervoor dient u wel onvermogend te zijn. Hier heeft men ook een benoeming voor, namelijk ‘advocaat van onvermogen’. Van te voren wordt er in een gesprek gekeken of u hier in aanmerking voor komt. Wanneer dit zo is dan regelen zij die uitzondering. Zij maken dan ook geen onderscheid en iedereen kan gebruik maken van de diensten van Singel Advocaten. 

Meer informatie via hun website

Indien u hier ook gebruik van wil maken, verwijs ik u graag door naar singeladvocaten.nl. Hier staat dan ook alle tot in detail beschreven. Ik ben er dan ook van overtuigd dat mensen hier iets aan gaan hebben. Het is namelijk een firma met aanzien en biedt haar diensten aan iedereen aan.