Skipashouder, altijd je pas bij de hand op de piste

hoorcolleges downloaden

Wintersport, een vakantie waar veel Nederlanders, Duitsers, Belgen en toeristen uit andere landen ieder jaar naar uitkijken. Bewegen in de sneeuw, sportief snowboarden of skiën en genieten van de gezelligheid. Er is alleen een punt wat ieder jaar terugkomt, namelijk waar laat je toch die skipas? Het antwoord daarop is heel simpel, in een skipashouder!

De skipashouder

De skipas geeft jou in de sneeuw toegang tot de pistes. Je kunt nog zo sportief klaar staan in de sneeuw met jouw ski’s of snowboard, maar zonder de skipas wordt je de toegang tot de piste geweigerd. Het is daarom belangrijk dat iedere wintersporter ten alle tijden de skipas bij de hand heeft. Toch is het voor veel wintersporters ieder jaar een gevecht om een goede plek te vinden om de skipas te bewaren. Gelukkig is daar een oplossing voor, namelijk een skipashouder. Je maakt jouw pas vast aan de houder. Deze houder klem je gemakkelijk aan jouw kleding. Bij wintersport heb je vaak meerdere lagen aan. Het is dan ook aan te raden om de houder van de skipas te bevestigen op de tweede laag kleding. Op deze manier zal je de skipas niet snel verliezen en is hij toch makkelijk tevoorschijn te halen wanneer het nodig is.

Multifunctioneel 

Veel wintersporters zullen denken dat een skipashouder niet nodig is. Zij gaan immers maar een of twee keer per jaar op wintersport. Toch is het aan te raden om een houder voor jouw skipas aan te schaffen. Ten eerste is een houder voor de skipas betaalbaar. Je hoeft dus niet te rekenen op hoge kosten. Daarnaast is de houder van de skipas multifunctioneel. Tijdens de wintersport gebruik je de houder voor jouw skipas, maar eenmaal thuis aangekomen kun je de houder ook voor andere pasjes gebruiken. Denk hierbij aan je rijbewijs, identiteitskaart of de pinpas. Ook thuis raken mensen regelmatig belangrijke pasjes kwijt. Door middel van deze houder heb jij de belangrijke pasjes altijd bij de hand. Tot slot is het goed om te weten dat de pashouders in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, waardoor er altijd eentje is die past bij jou en jouw wensen.

Bedrukte pashouder

Steeds meer mensen dragen pasjes bij zich, waardoor steeds meer mensen overwegen om een daarvoor een skipashouder aan te schaffen. Veel bedrijven spelen hier slim op in. Zo laten verschillende bedrijven pashouders bedrukken met het logo van hun bedrijf. Dit doen zij met als doel het werven van potentiële klanten en het creëren van naamsbekendheid. Bedrijven binnen de branches van de wintersport zullen hun pashouders aanbieden voor wintersporters, maar ook buiten deze branche laten bedrijven pashouders bedrukken. Zo zijn er ook bedrijven die pashouders laten bedrukken voor personeel. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven waarbinnen pasjes worden gebruikt voor toegang. Bedrijven laten dus om verschillende redenen pashouders bedrukken voor personeel of klanten.

Bruikbaar voor iedereen

Een skipashouder wordt dus steeds populairder onder particulieren. De houders voor pasjes worden gebruikt voor verschillende doeleinden door diverse doelgroepen, waardoor veel bedrijven hier ook op inspelen door middel van het laten bedrukken van pashouders. Of je nu jong of oud bent, een pashouder is altijd aan te raden zodat jij jouw belangrijke pasjes altijd bij de hand hebt.