Videokaarten en monitoren van Asus

Asus

Asus – van die laptops, toch? Nee hoor, Asus maakt veel meer dan laptops. Sterker nog, de laptop is niet eens hun core business. Het merk is weliswaar bekend om haar laptops bij het grote publiek, de ervaren gamer of deskundige weet dat het bedrijf veel meer te bieden heeft. Deze producten maakt Asus waar je wellicht niks van wist:

Asus
  • moederborden
  • monitoren
  • videokaarten
  • toetsenborden
  • gaming muizen

Voor de gamer hebben ze dus een hoop in huis. Asus is bovendien groot geworden met moederborden, die ze na enige jaren in samenwerking met Intel gingen maken. Het zou zomaar kunnen dat je al wel eens op een pc hebt gewerkt met een moederbord van Asus maar het niet doorhad. 

Gaming muizen

Asus

De gaming accessoires van Asus zijn niet de goedkoopste maar ze zijn dan ook van goede kwaliteit. Je kunt voor twee tientjes een gaming muis op de kop slaan maar als je gaat voor een lange termijn investering is het beter er wat meer aan uit te geven. Wat is er immers goedkoper: elk jaar een nieuwe muis voor twee tientjes of eens per tien jaar een muis van vijftig euro? De som in snel gemaakt.

Asus maakt trouwens ook volledige PC systemen. Dit is een ideale oplossing voor wie niet genoeg verstand heeft van computers om deze zelf samen te stellen. Een PC systeem wordt ook vaak ingezet voor kantoren, gezien je dan in een keer klaar bent.