Tattoo verwijderen Den Haag maakt gebruik van een Picolaser

rite snus bestellen

Er zijn een hoop mensen op de wereld die wel ergens op hun lichaam een tattoo hebben laten zetten. Dat kan al jaren geleden gebeurd zijn, of recent. Het kan zijn naar aanleiding van een gekke bui of om een huwelijk bijvoorbeeld te bezegenen. Wat de reden ook is dat je nadenkt over het verwijderen van een tattoo, het is tegenwoordig mogelijk met vrijwel geen littekenvorming. Tattoo verwijderen Den Haag maakt gebruik van een Picolaser waardoor je op een zeer effectieve, vrijwel pijnloze en in verhouding snelle manier van jouw tattoo af kan komen. Een ander groot voordeel is dat deze laserbehandeling dusdanig effectief is, dat je zelfs een nieuwe tattoo op dezelfde plek kan laten plaatsen. 

Kies je voor een operatieve- of laserbehandeling?
Vroeger werd er als eerste gedacht aan een operatieve verwijdering van een tattoo als iemand deze ongedaan wilde laten maken. Toch kleven er, nog steeds, een hoop nadelen aan een operatieve behandeling. Een van de grootste risico’s is het krijgen van littekenvorming, maar ook wondpijn en infectiegevaar liggen op de loer. Een andere manier om je tattoo te laten verwijderen is om te kiezen voor een laserbehandeling bij tattoo verwijderen Den Haag. Een nadeel is dat je met een laserbehandeling wel meer afspraken hebt dan met een operatieve verwijdering, maar je hebt veel minder kans op littekenvorming en infectiegevaar. 

Tattoo verwijderen Den Haag gebruikt de nieuwste Picolaser

Er is veel veranderd op het gebied van laserbehandelingen in de afgelopen jaren, waaronder het type behandeling. Voorheen werd de nanoseconde laser gebruikt maar die techniek is inmiddels verouderd. Een van de nadelen was toch wel de pijnlijke behandelingen en daarnaast ook dat kleuren zoals blauw en groen slecht verwijderd konden worden. De nanoseconde laser heeft namelijk moeite om metaalhoudende kleuren, zoals blauw en groen, te verwijderen. Dit resulteerde in vaak nog een vage contouren van de eerdere tattoo. 

Met de nieuwe techniek, de Picolaser, zijn er vele stappen gezet bij tattoo verwijderen Den Haag. Deze nieuwe techniek is namelijk effectiever en sneller, waardoor je minder behandelingen nodig hebt maar ook minder pijn ervaart. En de laserbehandeling met de Picolaser kan wél metaalhoudende inkt verwijderen, waardoor je geen last meer hebt van een vaag contour na afloop van de behandelingen. De verwijdering kan zo nauwkeurig gedaan worden dat het zelfs mogelijk is om op dezelfde plek een nieuwe tattoo te laten plaatsen. 

Let goed op de voorschriften en de nazorg tijdens de behandelperiode

Omdat er meerdere afspraken worden gepland en de behandelperiode dus langer is dan één dag, is het belangrijk om zowel tussen de afspraken in als na de laatste behandeling zorg te dragen voor goede nazorg. Belangrijke dingen om in de gaten te houden is dat als je onder behandeling bent bij tattoo verwijderen Den Haag dat je Uv-stralingen vermijdt, niet te lang in bad zit, zwembaden en sauna’s vermijdt maar ook niet krabt aan de huid. Door de voorschriften en nazorg nauwkeurig op te volgen zorg je ervoor dat je huid perfect kan herstellen na de tattoo weglaseren