Theorieboek rijbewijs b van de anwb

Theorieboek rijbewijs b

Op het internet typte ik de zoekterm “theorieboek rijbewijs b anwb” omdat ik ben begonnen met lessen en daarom graag een bundel wilde bestellen. Daar had ik heel erg veel zin in, omdat ik volgend jaar met een auto op vakantie wilde naar het buitenland samen met vriendinnen. Dat waren wij al heel erg lang van plan, maar dan moest wel iedereen kunnen rijden. Dan konden wij elkaar afwisselen als iemand moe werd of even geen zin meer had. Daarom wilde ik alles in een keer halen, en daarom besloot ik dat ik gelijk wilde gaan leren. Een vriendin van mij was namelijk er erg laat mee begonnen en zij was daarom twee keer achter elkaar gezakt. Daarom duurde het ook langer voordat zij op mocht, dat wil ik graag voorkomen.

Theorieboek rijbewijs b

Leer alle regels

Een dag later lag er een pakketje op de keukentafel op mij te wachten, toen ik thuis kwam. Toen ik het open maakte zat er het Theorieboek rijbewijs b van de anwb in. Omdat ik over twee weken al mijn regelgevingstoets voor de auto hab, begon ik gelijk met leren. Het was erg fijn dat alles heel erg duidelijk was uitlegt, daardoor kon ik de stof snel opnemen. Ik besloot om elke dag een uurtje te leren, zodat ik veel kon herhalen. Jij leert namelijk sneller als jij de stof vaak herhaald, dat heb ik op school geleerd. Ik merkte al gauw dat ik bijna de hele bundel uit mijn hoofd kende, dus ik had alle vertrouwen in mijn examen.

Theorieboek rijbewijs b