Tips bij het kopen van een auto op budget

auto financieren

De jacht op een goede deal op een auto is als het zoeken van een naald in een hooiberg, alleen hooibergen hebben geen opdringerige verkopers die over het proberen te upsell je.

Het aankoopproces van auto’s kan vermoeiend zijn, vooral als je van het dealerbedrijf naar het dealerbedrijf bent gesprongen en met lege handen bent geëindigd.

Om een deel van de spanning te verlichten hebben we een lijst samengesteld van drie suggesties voor het vinden van een geweldige auto met een beperkt budget.

auto financieren

Krijg uw auto financieren in orde

Het verkrijgen van een pre-goedkeuring voordat je gaat winkelen voertuig stelt je in staat om vrij te verkennen zonder de stress van het denken over geld. Het zet je in een sterkere positie wanneer het onderhandelen met het handel drijven, en het betekent bijna altijd je de beste rentevoet ontvangt – een lage rente autolening betekent uw betalingen lager zullen zijn, en het kan je helpen uw lening sneller betalen.

Door online auto-financiering aan te vragen kunt je de rente en pakketten op uw toekomstige voertuig vergelijken. Er zijn veel bedrijven die betaalbare, snelle en eenvoudige alternatieven voor auto financieren kunnen bieden om je een snelle, maar gepersonaliseerde goedkeuring te geven om aan uw behoeften te voldoen.

Koop gebruikt in plaats van nieuw

Begrijp ons niet verkeerd: We genieten van de geur van een nieuwe auto, maar het kopen van een nieuwe auto is zelden een verstandige investering. De meeste auto’s verliezen tot een kwart van hun waarde binnen weken na het verlaten van het dealerbedrijf.

Het is zinvoller om een voertuig te kopen of huren met een paar kilometer op de kilometerteller. Zelfs een éénjarige auto met een lengte van 10,000 kilometer kan je veel geld besparen.

Bovendien onderwerpen respectabele dealers hun gebruikte auto’s aan grondige tests en inspecties om te garanderen dat ze aan de eisen van de fabrikant voldoen. Deze ‘occasions’-voertuigen worden nog steeds geleverd met de fabrieksgarantie, zodat je beschermd bent als er iets misgaat.

Wees slim

Het is belangrijk om te onthouden dat het kopen van een nieuwe of gebruikte auto een menselijk contact vereist. De deal die je krijgt wordt beïnvloed door je lichaamstaal, conversationele vermogens en algemene leefbaarheid. Maak er een strijd van als het niet hoeft te zijn. Probeer uw autoverkoper op persoonlijk niveau te beoordelen. Hij zal je hetzelfde doen.

Hij zal je waarschijnlijk vragen stellen over uw gezin, uw werk en persoonlijke hobby’s om een goede relatie op te bouwen, zij het een wankele relatie die eindigt wanneer je een voertuig koopt. Maak gebruik van dezelfde strategieën.