Schaars edelmetaal

zilver kopen

Veel mensen zien in zilver niet echt een investering, het wordt niet gezien als edelmetaal maar meer als een grondstof. Je moet er niet van opkijken als in de toekomst zilver op dezelfde voet staat als goud, het wordt veel gebruikt in technologische apparaten en de vraag ernaar wordt steeds groter. Met zilver kopen doe je geen domme zet, naast goud moet je zilver zeker niet vergeten. In deze slechte tijden is het naast goud zeker verstandig je eigen ook te richten op zilver.

zilver kopen

Strategische zet

Met zilver kopen doe je in feite een strategische zet, China koopt momenteel erg veel zilver op. In Azië is het beleggen in zilver erg populair geworden, iedere maand worden er door banken grote hoeveelheden zilver gekocht. Zilver zal alleen maar populairder worden omdat het nodig is als grondstof in de technologische wereld, het is een bijzondere grondstof met een monetair belang. Goud kan de koopkracht het best behouden, zilver kan de koopkracht versterken het veilig stellen. Nu kun je het zeer voordelig kopen, een beter moment is er niet om dit te doen.

Koers van zilver

De koers van zilver wordt door allerlei uitstaande termijncontracten laag gehouden, systeembanken hebben posities die de koers manipuleren. De banken erkennen dit ook zelf, er staan meer contracten uit dan dat er zilver is. Je moet zilver kopen ook zien als lange termijninvestering, samen met houd kun je het zien als ultieme investering voor de toekomst. Door er nog platina aan toe te voegen, heb je de perfecte driehoek om te investeren en je toekomst veilig te stellen.