Vastgoed in Spanje

Voor veel mensen is en blijft het een droom om eigen vastgoed in Spanje te hebben. Ik had deze droom ook al heel lang. Als ik op vakantie in Spanje was en de geweldige woningen zag, dan wilde ik het liefst ook zo’n woning hebben. Het leek mij heerlijk om een eigen plekje in Spanje te hebben en niet meer steeds in een hotel te hoeven overnachten. Dankzij Puurspanje.nl is het niet bij dromen gebleven, maar is mijn droom uitgekomen.

Vastgoed bezichtigen

Op de website van Puurspanje.nl bieden zij heel veel mooie panden aan. Het was voor mij lastig kiezen. Ik heb daarom bij hen aangegeven wat ik voor soort woning zocht. Zij hebben daarna voor mij een aantal panden, die aan mijn wensen voldeden, gekozen. Daarna ben ik naar Spanje gevlogen en ben ik samen met de makelaars de panden gaan bezichtigen. Dit ging erg eenvoudig. Er was geen taalprobleem, omdat de makelaars van Puurspanje.nl de Nederlandse taal spreken. Dit maakt het een stuk eenvoudiger.

Alles werd geregeld

Toen ik een woning gekozen had, regelde Puurspanje.nl alle andere zaken voor mij, zoals het koopcontract, maar ook de juridische zaken regelden zij voor mij. Zonder hen was het mij nooit gelukt om een eigen huis in Spanje te kopen. Ik ben dus nog steeds heel erg blij met hen en kan iedereen dus ook zeker aanraden om contact met Puurspanje.nl op te nemen. Zij laten jouw droom vast en zeker ook uitkomen!