Voor mijn studie laat ik een multomap bedrukken

Ik ben in mijn dagelijkse leven altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zo heb ik voor een maand terug de studie bloemschikken gedaan, en deze met goed gevolg afgerond. Momenteel heb ik me weer opgegeven voor een andere studie, deze keer ga ik een studie Spaans leren. Voor het geval ik ooit eens naar Spanje op vakantie ga. Inmiddels had ik het studie materiaal al binnen gekregen, helaas waren dit allemaal losse blaadjes niet echt handig. Om de boel een beetje overzichtelijk te krijgen laat ik een multomap bedrukken met mijn naam en de naam van de studie erop, erg handig. Via de internet site van Maxilia heb ik al meerdere voorbeelden gezien, alleen nu nog de juiste keuze maken. Omdat ik na deze cursus van plan bent om een andere taalcursus te gaan volgen laat ik voor deze les ook maar meteen een multomap bedrukken met de juiste tekst erop. Zo ben ik meteen klaar en kan ik meteen doorgaan met de volgende cursus.  51026_44204_custom-presentation-binder-gi32

Ken al een beetje Spaans

Inmiddels heb ik al meerdere lessen Spaans gehad, en ik moet zeggen het lukt me redelijk. Ik heb een klein kamertje voor mezelf ingericht om te studeren. In dit kamertje heb ik een paar schappen aan de muur hangen waar ik mijn mappen neer kan zetten. Kan zeggen dat het nu zeer ovrzichtelijk is door de multomappen die ik bij Maxilia heb besteld. Doordat op de kaft van de mappen duidelijk de naam van de studie staat gedrukt kan ik zo de juiste map van de plank halen. 44204_44204_wvp_7601-500x500-2