Voor mijn zoon opzoek gegaan naar muziekles in Den Haag

Mijn zoon wil graag een instrument bespelen en daarom ging ik opzoek op het internet. Door bij de bekende zoekmachine muziekles Den Haag in te typen, kwam ik op de website terecht van Claudia Seevinck. Deze onderneemster is erg goed met jonge kinderen en leert de instrumenten bespelen op spelende wijze aan jouw kind. Dit leek wel wat voor onze zoon en besloot dan ook om een afspraak te maken met deze onderneemster. Zo kreeg mijn zoon de eerste les van deze onderneemster en kwam erg enthousiast terug van zijn les. Hierdoor besloot ik dan ook om de lessen vast te zetten voor hem.

Een echte aanrader

Mijn zoon bespeeld nu twee soorten instrumenten door de muziekles in Den Haag. Zo speelt die blokfluit en gitaar. Nu is het zo dat die meer gitaar wil gaan spelen en daarom hebben wij dan ook doorgegeven aan Claudia Seevinck dat die hier meer mee wilt. Dat is dan ook geen enkel probleem bij deze onderneemster. Niet alleen voor prive lessen kan jij bij deze onderneemster terecht. Ook voor klassikaal of bij jou op school kan jij haar inhuren voor een indrukwekkende muziekles. Dit is dan ook echt een aanrader voor iedereen die wat met zang wil gaan doen.