Waarom speeddating proberen in Amsterdam

De meeste mensen willen graag een partner om hun leven mee te delen. Het is echter niet altijd gemakkelijk om de juiste persoon voor u te vinden. Gelukkig heeft de technologie het iets gemakkelijker gemaakt om met mensen in contact te komen door Match of eHarmony te gebruiken.

Terwijl sommige mensen vinden succes met deze dating websites, anderen de voorkeur aan hun potentiële partners te ontmoeten in persoon. Als je in de laatste categorie valt, maar nog niet die speciale persoon hebt ontmoet, kun je speed dating overwegen.

Wat is Speed Dating?

Evenementen voor speed dating zijn bijeenkomsten voor singles op zoek naar andere singles geïnteresseerd in het starten van een relatie te ontmoeten. In het traditionele formaat, de deelnemers dragen een naamplaatje met hun naam of bijnaam, ontvangen een scorekaart bij te houden van hun data, en over te gaan tot snelle gesprekken met andere aanwezigen te hebben. Mensen markeren dan op hun scorekaart wie ze geïnteresseerd zijn om opnieuw te ontmoeten. Als twee mensen wederzijds interesse in elkaar tonen, zullen de organisatoren hen na het evenement met elkaar in contact brengen.

Een korte geschiedenis van Speed Dating

Speed dating is zo wijdverspreid in onze samenleving vandaag; het kan je verbazen dat het een relatief nieuw fenomeen is. Speed dating ontstond pas in 1998 toen Rabbi Yaacov Deyo een groep vrienden bijeenbracht om te brainstormen hoe alleenstaande Joodse gemeenschapsleden met “maximale efficiëntie” bij elkaar gebracht konden worden.

Het eerste speed dating evenement vond een paar weken later plaats in een koffieshop in Los Angeles. Deyo en zijn collega’s gaven hun evenement de naam “Speed Dating” en waren van plan een patent aan te vragen voor het concept. Ze realiseerden zich echter al snel dat speed dating al verder was ontwikkeld dan hun oorspronkelijke visie. Deyo besloot dat het een goed karma zou zijn om de rest van de wereld zijn speed dating idee te laten kopiëren. Hopelijk zouden vele gelukkige huwelijken en families het gevolg zijn. De rest is geschiedenis.

Natuurlijk zijn niet alle evenementen voor speed dating gericht op Joodse mensen. Vandaag de dag zijn er speed dating evenementen voor bijna elke gespecialiseerde groep die je maar kunt bedenken. Sommige mensen wonen zelfs speed dating evenementen gericht voor niet-romantische verbindingen als een manier om nieuwe vrienden te ontmoeten bij verhuizing naar een nieuwe stad of gewoon op zoek naar een aantal nieuwe mensen toe te voegen aan hun leven. Bijna iedereen kan een speed dating evenement dat past bij hun specifieke voorkeuren en behoeften te vinden.

Wie zou Speed Dating moeten proberen?

Er is niet slechts één type persoon die succes kan vinden van speed dating. Veel mensen besluiten om speed dating te proberen als het wachten om hun speciale iemand bij toeval te ontmoeten nog niet heeft uitgepakt. Anderen doen dit omdat ze het te druk om iemand te ontmoeten en tijd te besteden gaan op repetitieve eerste data, dus ze kloppen uit meerdere “eerste data” in een nacht. Sommige mensen besluiten om het te proberen na gefrustreerd te zijn met dating apps waarin mensen niet serieus lijken te zijn in het vinden van een partner.

Wat de reden ook is, speed dating is een geweldige manier om andere single mensen te ontmoeten die op zoek zijn naar iemand om mee uit te gaan. Veel organisatoren garanderen zelfs dat je gratis een ander evenement kunt bijwonen als je niemand vindt die geïnteresseerd is.

Omdat er zo veel opties voor speed dating evenementen, kan bijna iedereen een evenement vinden dat past bij hun behoeften. Echter, alleen het bijwonen van het evenement is geen garantie dat u een match te vinden. Hieronder vindt u een aantal tips om uw speed dating succes te vergroten.

Doe je onderzoek

In de meeste steden zijn er bijna eindeloze opties voor evenementen voor speed dating. Maar dat betekent niet dat je zomaar elk evenement moet bijwonen. Doe je onderzoek voordat je je inschrijft voor speed dating om een evenement te vinden dat het meest geschikt is voor jou. De meeste evenementen zullen gedetailleerde informatie over de leeftijd en demografische ze zijn catering aan. U kunt ook gespecialiseerde evenementen voor mensen van een bepaald beroep, religie, of een andere categorie te vinden als je liever iemand met specifieke kwaliteiten datum.

Tip: Speeddaten Amsterdam | Actie €13,95 all-in!

Als je deze informatie niet online kan vinden, wees dan niet bang om de organisatoren van de evenementen te contacteren en vragen te stellen. Organisatoren van deze evenementen willen dat u een succesvolle ervaring te hebben, ze organiseren evenementen voor speed dating om te helpen mensen met elkaar te verbinden. Ze willen helpen potentiële deelnemers ervoor te zorgen dat het de juiste gebeurtenis voor hen, dus je moet nooit bang zijn om te vragen voor meer details.

Kleed je om indruk te maken

Bij speeddaten is het belangrijk om je te kleden om indruk te maken… op jezelf. Je moet zeker een beetje extra aandacht besteden aan wat je draagt en hoe je eruit ziet, maar niet om andere mensen te behagen. Het is belangrijk dat JIJ je goed voelt als je de kamer binnenloopt. Zelfvertrouwen werkt aanstekelijk en trekt andere mensen naar je toe. Bovendien, als je lekker in je vel zit, ben je eerder geneigd om vrolijk en ontspannen te zijn tijdens je gesprek met potentiële partners. Het is de moeite waard om wat extra tijd te nemen om jezelf klaar te maken voor het evenement om je goed te voelen over jezelf. De extra tijd is meer dan de moeite waard om ervoor te zorgen dat u de kamer inloopt met een gevoel van vertrouwen en opgewonden om uw potentiële partners te ontmoeten.