Zit sta bureau

Als je kantoormeubilair aan vervangen toe is, of je moet een thuiswerkplek inrichten, kijk dan voor een zit sta bureau zodat je met de werkhouding kan variëren. Het is een gegeven dat de hele dag zitten niet gezond is. Daarbij wordt zitten, zelfs op een goede ergonomische bureaustoel, na vele uren oncomfortabel. Het is dan prettig als je eenvoudig de werkhouding kunt veranderen omdat je bijvoorbeeld een elektrisch zit sta bureau hebt. Met een simpele druk op de knop gaat dan het werkblad omhoog, het is nog een kwestie van de bureaustoel naar achteren rollen, en je werkt in de staande houding.

Voor ieder probleem is een oplossing

Het zit sta bureau is zomaar één item om een gezonde werkhouding te verkrijgen. Bovenaan de site van de shop is de navigatie, en als je bijvoorbeeld bij ‘overig’ kijkt dan zie je de voetensteunen. Je hebt nu dus het adres gevonden om een goede en gezonde werkplek te realiseren. Bij een zit sta bureau hoort immers een ergonomische bureaustoel, en omdat een werkplek overzichtelijk moet zijn kun je er terecht voor kantoorkasten. Je houdt dan de plek opgeruimd, maar als je iets nodig hebt dan heb je het snel gevonden. Mocht de investering om een thuiswerkplek of kantoor in te richten te groot zijn, kijk dan bij gebruikt.

Maak de werkplek altijd compleet

Het lijkt aantrekkelijk om te bezuinigen op de werkplek. Wat je immers niet uitgeeft hoef je ook niet terug te verdienen, maar op een kantoor bezuinigen moet je niet doen. Als je inderdaad voordeel wilt hebben, kijk dan voor refurbished, maar denk niet dat een eettafel een zit sta bureau kan vervangen. Ook op een keukenstoel kun je niet werken, je zult snel klachten aan de nek en schouders krijgen. Maak dus de werkplek compleet, en laat niets aan toeval over. Kiezen voor werken aan een zit sta bureau is dus een eerste stap om fit en gezond te blijven.