Begin het voorjaar fris met frisse tuinmeubelen!

Een heel positief bericht , gezien het feit dat ik met mijn hoofd al in de wolken en al diep in het voorjaar zit. Vandaag bereikte het bericht mij dat het aankomend weekend wel vijftien graden kan worden  – als je er snel bij bent kun je van het weekend nog heerlijk genieten! Ik zal je namelijk enkele tips van de hand doen over waar je bijzondere tuinmeubelen kunt vinden.

Aantrekkelijke tuin meubelen tegen aantrekkelijke prijzen

De website en tevens -shop Tuinmeubel.nl biedt tuinmeubelen voor bijzonder aantrekkelijke prijzen aan – en de meubels zelf zijn bovendien ook zéér aantrekkelijk. De levering geschiedt over het algemeen binnen twee tot vijf werkdagen en wie weet zit je er dit warme weekend dus wel heel aangenaam bij! Hieronder zal ik kort drie verschillende modellen belichten, te beginnen met loungeset Emma.

41

Emma is te verkrijgen voor nog geen zeshonderd euro en is daarmee zeer sterk afgeprijsd, wel 450 euro. De kleurvoering van deze set is prachtig, vind ik, en ook de vorm van de bank en stoelen is zeer bijzonder. Het bestaat uit een aluminium frame waaromheen en tussendoor wicker is gevlochten.

38 - kopie

Ook van wicker is bovenstaande set, Edwin genaamd. Wicker is zeer duurzaam en houdt het jarenlang vol, zonder te vervagen of anderszins af te takelen. Je kunt een set als Emma of Edwin dan ook alle seizoenen lang in de achtertuin laten staan, een bescherming kán natuurlijk altijd maar is in principe niet nodig. Een ander voordeel van wicker is dat het zeer licht is en je tuinmeubelen van dit materiaal dus gemakkelijk kan verslepen, mocht je het toch willen opbergen.

7

Bovenstaande tuinset heet Forza en is ook te vinden bij Tuinmeubel.nl. Deze is gemaakt van een eveneens zeer duurzaam materiaal, namelijk acaciahout, die de set ook een bijzondere en zeer warme gloed geeft. Klik op de afbeeldingen voor de bijbehorende productpagina’s van de modellen.