Tip: ontwerp je eigen design tuinbank!

Iedereen die ik in mijn omgeving tegenkom maakt deze dagen wel een opmerking over het weer – zoals altijd wanneer de seizoenen weer aan verandering onderhevig zijn. Het leuke van het voorjaar is dat ik letterlijk niémand ken die niet blij is met de komst van de lente. Die brengt weer hoop, brengt weer licht en vrijheid. De vrijheid om lekker in de tuin te zitten bijvoorbeeld, je lekker in de buitenlucht te begeven. Vandaag daarom een bericht gewijd aan de lente – én een tip voor een design tuinbank.

Inspirerend, zo’n zelfontworpen loungebank

Je kunt namelijk je eigen design tuinbank ontwerpen, een wel heel verfrissend idee natuurlijk! Ik vind het bijzonder dat Dutch Riviera dit concept lanceerde, want zo kun je kleur geven aan je achtertuin. Het gaat hier niet om de keuze van gewoon de vorm of de teint van de bank, neen, het is veel meer verstrekkend dan dat. Immers, bij dit merk ben je volledig vrij in de print van je tuinbank en kun je dus zelf het design en het dessin bepalen. Je kunt werkelijk álles laten afdrukken op de stof van de tuinbank en dat geeft natuurlijk een zeer bijzonder, een zeer persoonlijk effect. Kijk met me mee naar enkele voorbeelden van hoe dit er nou uit kan komen te zien. Dutch Riviera heeft namelijk een uitwerking van zo’n persoonlijke bank op de website gezet en mij heeft dit direct aan het denken gezet van hoe ik het zelf zou willen. Ik moet zeggen, ik vind het erg inspirerend wat er allemaal mogelijk is!

lb26 lb29 lb32