Breintraining van NeurOptimal

neuroptimal

Een aantal weken geleden ben ik met een training voor mijn centrale zenuwstelsel begonnen. Dit is een breintraining van neuroptimal. Waar je mee bezig gaat is je centrale zenuwstelsel rustig te krijgen en stress te verminderen. De breintraining van neurOptimal heeft ervoor gezorgd dat ik minder stress heb, beter slaap en mijn emoties meer onder controle heb.

Rust

Toen ik begon met deze therapie was ik gelijk al enthousiast. Ik vond het een vernieuwend idee. Ik had eerder van het concept gehoord, en vond het gelijk leuk. Een aantal weken geleden heb ik me ingeschreven en ben ik ermee aan de gang gegaan. Ik heb contact gezocht met een trainer bij mij in de buurt, en daar een aantal trainingen gevolgd. Na de eerste training ging ik met een relaxt gevoel weer naar huis. Ik had meteen het idee dat het een methode is die zou werken. Na een aantal trainingen ben ik duidelijke verschillen gaan merken met voorheen. Ik sta steviger in mijn schoenen en heb mezelf tijdens nare situaties of tegenslagen beter onder controle. Mijn emoties nemen niet meer de loop met mij.

Wellness

Door de relaxte en goede sfeer bij mijn trainer voelde elke training weer als een wellness idee. Ik verbaas me er elke keer weer over hoe relaxt ik uit een training kom. Wanneer resultaten laten zien dat je inefficiënt te werk bent gegaan stellen ze je de vraag: ‘Kijk eens wat je doet, je loopt hier op vast. Als je dit blijft doen blijf je inefficiënt werken. Vind een andere weg.’ De relaxte manier van het confronteren met je daden past mij precies. Ook dit draagt zeker bij aan het goede rustige gevoel wat ik heb als ik uit een training kom.neuroptimal 2neuroptimal 1