De perfecte oplader voor mijn macbook batterij

apple-magsafe-oplader-45-watt_3Ik heb een macbook die al wat ouder is.
Het gevolg is dat mijn macbook batterij snel leeg is en dan vooral op momenten dat ik hem écht nodig heb. Ik was op zoek naar een macbook oplader die ik makkelijk mee kon nemen en waar minimaal een jaar garantie op zat. Na lang zoeken op verschillende websites, heb ik bij Bizzix de oplossing gevonden, ondertussen kan ik niet meer zonder. Bizzix biedt de service, garantie en macbook oplader die ik nodig heb. En ook nog makkelijk om te bestellen!

back_accu_apple_macbook_13_inch_a1185_white_1
Gebruik van de oplader

Ik heb een 45 watt oplader besteld bij Bizzix. Mijn macbook is na een paar uur helemaal opgeladen en klaar voor intensief gebruik. Ik heb hem tijdens een vergadering gebruikt, mijn macbook batterij was goed opgeladen en heeft het de hele vergadering volgehouden.
Nadat hij opgeladen is werkt mijn macbook batterij dus nog vele uren perfect. Ideaal voor lange werkdagen of voor het schrijven van een scriptie.
Ik draag de oplader altijd bij me want hij is zeer makkelijk mee te nemen.
logo (2)
Kortom, ik zou Bizzix en hun macbook opladers aan iedereen aanraden. Dezelfde kwaliteit als alle Apple-producten, een zeer goede online-service, garantie en gebruiksgemak. Vooral het feit dat de laders van goede kwaliteit zijn en mijn batterij urenlang opgeladen houden, strekt tot de aanbeveling.