Dit is wat deze schoonheidssalon Tilburg jou allemaal kan bieden

schoonheidssalon Tilburg

Vandaag wil ik jullie met alle plezier meer gaan vertellen over de behandelingen van deze schoonheidssalon Tilburg. Ik ben dan ook benieuwd of er hier mensen zijn die bekend zijn met deze naam?Vooral diegene woonachtig in deze mooie stad. 

Artinails & BeautyZelf kom ik hier nu al meerdere jaren over de vloer. Niet gek ook, want ik wordt hier keer op keer zeer goed behandeld. Vandaar dat ik het met jullie deel. Dit natuurlijk in de hoop dat jullie mijn advies volgen en je ook heerlijk laat behandelen. Je kunt bij Artinails & Beauty terecht voor het volgende:

  • Hydradermie dubbele ionisatie
  • Hydradermie lift
  • Aromatic visage
  • Beaute neuve
  • Liftosome

Meer over deze behandelingen

De behandelingen omtrent hydradermie staan erg hoog aangeschreven. Wanneer je dit laat doen, bestaat het uit een dieptereiniging, het herstellen van het vochtgehalte van de huid en het vertragen van het verouderingsproces. Hierdoor zullen er minder rimpels ontstaan en voel jij je niet alleen jonger, maar zie je er ook zo uit.

schoonheidsbehandeling

Bij aromatic visage wordt er gebruik gemaakt van oliën die zorgen voor ontspanning. Dit wordt gevolgd door een massage waardoor het lichaam geheel tot rust komt. Dit wordt dan ook gedaan door middel van drukpuntmassage. Omdat deze schoonheidssalon Tilburg alleen ervaren schoonheidsspecialisten in dienst hebt, ben je verzekerd van professionele behandelingen.

Beaute neuve (ook wel dubbele peeling genoemd) worden doffe cellen behandelt. Hierdoor komen nieuwe cellen weer naar boven zodat de huid niet meer droog is maar energiek.

Liftosome (ook wel gezichtverjonging genoemd) Zorgt ervoor dat de huid weer jong wordt. Je zult je hierna minder vermoeid voelen omdat de huid door middel van sinaasappelextracten en Vitamine C klaar weer een flinke dosis energie krijgt.

schoonheidssalon TilburgDus lijkt dit iets voor jou? Bezoek dan de site artinails-beauty.nl voor meer details.