Diverse GSM horloges gevonden op het internet

logo (1)

 

Ik wilde al zo graag de nieuwste trend hebben. Namelijk de GSM horloges die ik gevonden heb op het internet. Deze trend is iets wat ik al zo lang wilde hebben. Nu dat ik dit horloges heb gevonden op de website van I-Mania wacht ik niet langer en ga er zeker eentje bestellen! Het ideale van dit horloge is dat ik niet continu mijn telefoon moet zoeken zodra ik telefoon krijg maar dat ik door mijn horloge gemakkelijk kan telefoneren. Dit maakt het een stuk gemakkelijker voor mij en ik mis nooit meer een gesprek. De mensen zelf die het nog niet hebben gezien kijken mij wel erg raar aan wanneer ik in gesprek ben op mijn horloge, dat neem ik wel voor lief!

S-MPH-0254S_14

Snelle service maakt het leuk.

Gelukkig hadden ze de GSM horloges nog op voorraad bij I-Mania en hoefde ik niet lang te wachten tot ik mijn bestelling binnen kreeg. Ik heb hem diezelfde week nog ontvangen en merk heel erg goed dat ik tot op de dag van vandaag er heel erg veel plezier mee heb. De batterij gaat gemakkelijk een lange tijd mee. Het leuke van dit horloge is dat ik er ook gewoon muziek mee kan beluisteren. Het ziet er trendy uit, gemakkelijk te bedienen en bovendien ben ik  altijd bereikbaar! 

S-MPH-0267B_7