Een gamer laptop waar je U tegen zegt

2Vandaag een bericht over een product dat ik echt heel hoog heb zitten. Ik zal je vandaag het een en ander uit de doeken doen over mijn gamer laptop, die ik al een tijdje heb, nu enkele jaren. De kwaliteit is onveranderd hoog gebleken en gebleven – en daarover ben ik echt te spreken. Als zovele anderen in de Nederlanden heb ik mijn gamer laptop bij en van BTO gekocht, alwaar je deze naar je eigen wensen kunt laten samenstellen.

1

Je eigen notebook samenstellen

Het principe van BTO vind ik erg fijn, want in feite komt het erop neer dat je je eigen laptop kunt samenstellen. Dat is handig als je goed weet wat je wilt en ergens anders vínd je het ook gewoon niet. Voor gamers is het heel belangrijk je laptop je notebook zelf samen te kunnen stellen, omdat er gewoonweg geen alternatief is. Met de laptops uit de gewone elektronicazaken kun je helemaal niets aanvangen namelijk. Je zoekt een echte high performance computer en dat is op écht kwaliteitsniveau nou eenmaal dun gezaaid. Vandaar ook dat ik BTO echt even in de schijnwerpers wilde zetten, want zij leveren echt goed werk af, als de enige in Nederland en België. Vijftien jaar geleden begonnen ze al met het ontwikkelen en fabriceren van hun eigen laptops en de kennis en expertise op dit gebied is natuurlijk alleen maar toegenomen met de jaren. Zoek je een goede gamer notebook, dan zou ik het je aanraden de website eens te bezoeken en je te informeren over de vrijheid aan mogelijkheden die er is.

3