Ideaal die veilingsite!

site

veilingsitePas geleden was ik bij een goede vriendin van me op bezoek en daar heb ik kennis leren maken met de veilingsite. Deze vriendin van me heeft een zoontje en haar zoontje wilde erg graag een nieuwe Xbox one voor zijn verjaardag. Dit is normaal erg duur maar mijn vriendin zij dat ze een nieuw Xbox voor een lagere prijs kon krijgen.

veilingIk zag dat ze aan het bieden was op de Xbox one en ik vroeg me af of dit echt werkte. Je hoort vaak dat veilingsites nep zijn of dat er een addertje onder het gras zit. Ik vroeg dit aan haar en zij vertelde dat dit niet het geval is op deze website. Ze had hier al eerder wat gekocht voor een mooie prijs. Ik vond het bieden er zelf best leuk uitzien en uiteindelijk lukte het haar ook om het product voor een lage prijs binnen te halen. Ik was zelf echt verbaast over de prijs omdat ik niet verwacht had dat ze de speelcomputer voor deze prijs binnen kon halen.

Geen verzendkosten!site

De website is echt ideaal. Ze zorgen ervoor dat je aankoop snel binnenkomt en ze vragen geen verzendkosten. Het cadeau voor haar zoontje kwam dan ook al snel binnen en daar was mijn vriendin erg blij mee. Ze heeft hem inmiddels al gegeven en ik vroeg me af of hij het ook echt goed doet. Haar zoontje gebruikt hem nu al een tijdje en hij doet het nog steeds erg goed.