Leuke evenementenlocatie in Apeldoorn!

evenement

evenementPas geleden had ik een personeelsbijeenkomst op een bijzonder locatie. Ik kwam terecht in een evenementenlocatie Apeldoorn. Dit zag er erg goed uit en daar ga ik vandaag wat over vertellen. Ik werk namelijk bij een best wel groot bedrijf en daarom hebben we eens in het jaar personeelsbijeenkomst. Hier wordt van alles verteld. Het gaat dan over de nieuwe richtlijnen en wat ze dit jaar willen bereiken. Elk jaar hebben we hier een andere locatie voor en afgelopen jaar hadden we wel een hele speciale locatie.

De evenementenlocatie was in Apeldoorn in een prachtig theater. Ik vond dat de locatie dit jaar wel erg goed was. Het theater was prachtig en buiten dat konden we elkaar goed verstaan. Na de bijeenkomst hebben we nog gezellig wat gedronken. We hebben er nog een leuk personeelsfeestje van gemaakt en de hapjes en drankjes werden goed verzorgd door het personeel. Ik was toch wel benieuwd geworden hoe mijn baas bij deze locatie kwam. Ik wilde weten bij wie hij deze locatie huurde omdat dit in de toekomst toch wel handig kan zijn. Ik heb dit daarom aan hem gevraagd en hij vertelde me dat hij dit bij Orpheus gedaan heeft.

Ideale locaties!locatie evenement

Toen ik eenmaal thuis was, was ik toch wel redelijk benieuwd naar dit bedrijf. Ik ben daarom naar de website toegegaan en hier zag ik dat er nog veel meer locaties gehuurd kunnen worden. Vergaderlocaties maar bijvoorbeeld ook feestlocaties.