Ik heb een Hetty stofzuiger gekocht!

bg_headerNormaal gesproken zal ik hier geen artikel over schrijven maar deze keer moet het er toch echt van komen! Ik heb een Hetty stofzuiger gekocht! Vanaf het moment dat ik mijn stofzuiger in de winkel zag staan was ik spontaan verliefd! Mijn eigen roze stofzuiger die ik via het internet gekocht heb werkt perfect. Ikzelf had voorheen een wat goedkopere stofzuiger aangezien deze werkte naar behoren. Echter was het wel zo dat de stofzuiger die ik voorheen had drastisch toe was aan vernieuwing.Hetty-stofzuiger-300x300

Heerlijk schoon!

Sinds dat ik mijn eigen Hetty stofzuiger in huis heb geniet ik van een schone vloer. Ik stofzuig dan ook met plezier dagelijks en geniet er keer op keer weer van.  Het klinkt wellicht cliché maar zo bedoel ik het echt niet! Met mijn eigen roze Hetty vermaak ik me enorm, ik verlies ook absoluut geen zuigkracht en mijn vloer blijft schoon. Ik baal er dan ook enorm veel van dat ik de stofzuiger niet eerder gezien hebt, nu weet ik tenminste zeker dat mijn vloer schoon blijft. 

Ik heb trouwens mijn stofzuiger gekocht bij henry-stofzuigers.nl. De meeste mensen kennen dit bedrijf al wel maar toch wilde ik het even aan de kaart brengen.  Ik durf met zekerheid te zeggen dat ik een lange tijd zal genieten van mijn nieuwe stofzuiger!