Jachthaven Biesbosch bezocht

Ik wilde eens wat anders doen dan het standaard bezoeken van een dierentuin of een pretpark! Niet zozeer dat ik het niet leuk vindt, meer het feit dat ik graag afwisseling heb ik wat ik doe in mijn vrije tijd! Zo wilde ik graag met vriendinnen eens een dagje uit zoals we het nog nooit hebben ervaren. Doordat ik puur toeval terecht  ben gekomen bij jachthaven Biesbosch had ik een geschikte idee! We gaan een boot huren om een dagje plezier te beleven op het water. Dit leek mij onwijs leuk waardoor ik mijn vriendinnen gelijk heb gebeld om te vragen of iedereen hierin mee stemt. Gelukkig zijn ze allemaal net zo enthousiast als dat ik ben waardoor ik telefonisch contact heb gezocht met Westergoot jachthaven.

logo_westergoot

Geweldige ervaring!

Het bezoeken van jachthaven Biesbosch  was dan ook een plezier voor ons aangezien we tegen een zeer aantrekkelijke prijs een boot kunnen huren. Uiteraard krijg je voordat je definitief het water op mag een duidelijke uitleg hoe dat je een boot besturen moet. Pas wanneer het vertrouwd is wordt je “vrij” gelaten op het water. Voor ons wat het een ervaring rijker aangezien we geen van allen ooit een boot hebben bestuurd en dit onze eerste keer wordt. Een prachtige ervaring wat we die dag hebben mogelijk beleven heeft het mogelijk gemaakt dat we dit vaker gaan doen. Aankomende week gaan we weer een boot huren en deze keer mogen de mannen ook mee! 

Jachthaven-Luchtfoto-300x118