Kaashandel Remijn groothandel voor kwaliteitskazen

Al sinds mijn kindertijd ben ik gek op kaas. Toen ik de kans kreeg om een eigen winkel te openen, was de keuze voor lokale delicatessen en kaas dan ook snel gemaakt.

Maar dan begint het spannende werk. Welke collectie wil ik gaan aanbieden, er is immers zoveel keuze. Ik ben zelf een behoorlijke fijnproever, dus alle producten in mijn winkel moet ik zelf ook keuren!

Ik wilde me richten op de wat luxere kazen en me onderscheiden met een breed aanbod met biologische producten en specialiteiten kaas. Nu kende ik de Stompetoren kaas al van een kaasspeciaalzaak in een naburige stad, dus na het zoeken op internet, kwam ik bij kaashandel Remijn uit, als de leverancier van deze kaas en diverse andere speciale kazen.

Uitbreiding en zo

Ik hoop in de toekomst mijn collectie kazen flink uit te kunnen breiden, maar eerst nog even de verbouwing afwachten.

Ik vind onder andere de kaascadeaus, met de vrolijke kaaspoppen erg leuk en denk dat deze het erg goed gaan doen in de cadeauhoek. Met een winkel sta je nooit stil, daarom ben ik ook blij met het brede aanbod van kaashandel Remijn. Bij de maandelijkse kaasacties test ik reacties op nieuwe kazen uit voor ik ze in mijn assortiment opneem. Ze leveren altijd snel, dus ideaal als ik in één keer beet heb met een nieuwe hardloper in het assortiment.