Maak gebruik van een Stress coach

R4L_Logo_vector-1-300x135Voor wie dagelijks druk in de weer is blijft het verstandig om die rust te pakken wanneer het nodig is. Helaas is dit niet bij iedereen het geval en dan raak je wellicht in de stress omdat je het niet weet hoe dat je het aan moet pakken. Door contact op te nemen met een Stress coach leer je omgaan met de lastige dingen die in een korte tijd gebeuren moeten. Ikzelf had hier namelijk ook last van en op gegeven moment kon ik het niet meer volhouden. Ik sliep slecht, at nauwelijks en had in de weekenden nergens meer zin in. Mijn partner was het zat dat ik continu moe was en was op zoek gegaan naar hulp voor mij. 

EstherMolewijkzacht-300x300

Dankzij zijn hulp geniet ik weer

Het heeft dan wel voor mij even geduurd voordat ik daadwerkelijk de stap genomen heb om een Stress coach in te schakelen, toch moet ik zeggen dat ik erg blij bent dat hij het gedaan heeft. Sinds ik namelijk in contact ben gekomen met mijn coach heb ik geleerd hoe dat je lastige dingen op kan lossen door er makkelijk over te denken. Al met al ben ik sowieso mijn coach zeer dankbaar, maar zeer zeker niet te vergeten mijn partner die ondanks alles mij heeft bijgestaan!