Op Snurkpagina.nl vond ik direct wat ik zocht

Graag wil ik mijn goede tip achter laten voor de mensen die een slaapstoornis hebben. Op Snurkpagina.nl kun je zien wat voor een stappen je kunt ondernemen als je lijdt aan apneu. Er zijn zelfs mensen die het zelf niet eens in de gaten hebben dat zij deze zeer vervelende slaapstoornis hebben, ook is het vaak een schaamtekwaal en deze wil ik eigenlijk gaan doorbreken. Je hoeft namelijk niet direct aan een operatie te denken om van het snurken af te komen, hier zijn namelijk ook andere oplossingen voor. 

Gelukkig is er een oplossing

Op Snurkpagina.nl kun je de klachten die je eventueel hebt terug vinden. Meestal kan je omgeving hier meer over vertellen, of je bijvoorbeeld ook ademhaling- stops hebt en dergelijke, De verklaring van de vermoeidheid die je overdag hebt is dan ook direct op zijn plaats. Als je het hele probleem kunt reduceren door gebruik te maken van een MRA, dit is een bitje dat ’s nachts wordt gedragen wat ervoor zorgt dat de onderkaak naar voren wordt geduwd. En dat hierdoor de luchtpijp vrij komt. Hierdoor verdwijnt het snurken en ben jij weer fit om de dag goed door te brengen en helemaal je omgeving die ook een betere nachtrust krijgt hierdoor. Ik heb dit allemaal uitgezocht toen ik besloot niet meer naast mijn vriend te gaan slapen omdat hij apneu heeft.  Dit is natuurlijk niet de bedoeling en daarom besloot ik actie te gaan ondernemen en hem te helpen.