Rush poppers

rush poppers

Wanneer je opzoekt bent naar Rush poppers dan is poppers-store.nl de oplossing van jou. Het kopen van poppers kan in de meeste gevallen enkele dagen duren voordat je het in huis hebt. Bij Poppers Store bieden ze je een snelle levering. Wanneer jij vandaag bestelt dan heb je ze de volgende dag in huis. Hierbij kun je uit verschillende formaten en soorten poppers kiezen.

Verschillende formaten

Rush poppers bestellen

Misschien wil je je seksleven en je orgasme een boost geven. In deze situaties kunnen poppers een goede en leuke toevoeging zijn. Door het grote aanbod kun je kiezen voor eentje die bij jou past en wat jij natuurlijk lekker vindt. In de webshop vind je kleine, middelgrote en grote flessen poppers.

Wanneer je meer uit seks wilt halen en vooral het klaar-kom gevoel wilt versterken dan is de Rush poppers iets voor jou. In tegenstelling tot andere middelen, inhaleer je bij poppers de dampen uit het flesje. Door de effecten kun je je climax uitstellen en het ook intenser maken. Niet alleen voor mannen, waar veel mensen aan denken, maar ook voor de vrouw is poppers aangenaam tijdens de seks.

Hoe werkt het dan?

Wanneer je de dampen inhaleert dan begint het effect direct. Een keer snuiven is genoeg voor een roes van 1 a 2 minuten. De dampen zorgen voor een verhoogde hartslag en verwijde bloedvaten. Je krijgt een warm, seksueel gevoel, alsof het bloed snel naar je hoofd stijgt. Aanrakingen worden ook prettiger, waarbij het lichaam-lichaam contact intenser wordt.

Door de verwijde bloedvaten wordt de erectie minder, waarmee je je orgasme kunt uitstellen. Wanneer je tot je climax komt, voelt deze vele malen intenser. Je seksleven verandert op een manier die je niet zult verwachten. Dit geldt overigens niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen versterkt poppers het klaarkomen.

Hoewel poppers vooral als een seksuele drug voor homomannen wordt gezien, wordt poppers veel gebruikt door vrouwen bij eerste anale ervaringen. Door het spierverslappende effect ontspant de kringspier. Dit maakt het penetreren makkelijker voor hem en prettiger voor haar.

Opwindend gevoel

Meer mogelijkheden

Naast poppers biedt poppers-store.nl meer artikelen om je seks ervaring te verrijken. In de webshop vind je diverse speeltjes voor hem, voor haar en natuurlijk voor jullie beide. Houden jullie van spannende seks en wilden jullie altijd al je avonden opwinden? Probeer dan een van de bdsm speeltjes. Durf jij je aan de ander over te geven?