Tip: cateringservice

cateringservice

Het onderwerp van vandaag gaat over een geweldige cateringservice! Ikzelf geef niet vaak een feestje maar als ik een feestje geef dan pak ik dit breed uit. Afgelopen maand had ik een nieuwe baan gevonden waardoor ik maandelijks veel meer ga verdienen. Dat zelfde weekend wilde ik dan ook een feest geven om deze promotie te vieren. Zodoende nodigde ik mijn vrienden en vriendinnen uit. Na het versturen van de uitnodigingen ben ik de muziek gaan regelen, het drinken en de overige cateringservice. Het vinden van een goed cateringsbedrijf was eerlijk gezegd nog een hele lastige opgave.  Totdat ik terecht kwam op de website van de Surinaamse cateraar. Deze cateraar serveert heerlijk Surinaams eten en dat heeft mij doen overhalen tot het inhuren van het bovenstaand cateringsbedrijf!

cateringservice

Een geweldige cateraar!

Het inhuren van het bovenstaande cateringsbedrijf is achteraf gezien een fantastische keuze gebleken. Simpelweg omdat gedurende het feest alle genodigde in voorzien waren van onbeperkt eten en drinken. Ook was het eten goed voorbereid en het personeel was hartstikke klantvriendelijk naar alle genodigde toe.Mijn eigen ervaring met dit cateringsbedrijf is dan ook ronduit fantastisch. Ik had mezelf geen beter cateringbedrijf kunnen wensen!

Wilt u een leuk feest gaan organiseren of iets dergelijks? Dan is het van groot belang dat uw gasten in voorzien van genoeg eten en drinken.  Ik raad het  u dan ook aan om dit bedrijf in te huren voor het verzorgen van de catering op uw feest en/of evenement!

Surinaamse hapjes