Tip: petjes bedrukken bij Maxilia

74Ben je een beetje creatief en zou je graag een van je eigen ontwerpen in gebruik nemen en laten afdrukken op bijvoorbeeld fashion items, teneinde daarmee een lifestyle te creëren voor andere mensen? Lees dan vooral verder en stay tuned voor de tip die ik vandaag met je deel. Ik wilde je namelijk attenderen op de mogelijkheden voor petjes bedrukken die er bij Maxilia zijn.

Hippe petten en mutsen laten bedrukken

Misschien ken je Maxilia al wel van de reclames die er soms voorbijkomen? Het is een groot bedrijf met allerlei diverse onderdelen, alwaar je producten kunt laten personaliseren, met als doel hiermee originele relatiegeschenken uit te delen of een grote keur aan promotieartikelen te laten ontwikkelen. Natuurlijk kun je het ook heel anders toepassen en kunnen jij en ik er ook gebruik van maken. Je kunt namelijk je petjes bedrukken bij dochterbedrijf Max Caps, en dit kan ook in een kleine oplage. Je hoeft er dus niet meteen honderden stuks van te bestellen, want dit kan ook al vanaf bijvoorbeeld 25 stuks. Dat maakt het aantrekkelijk voor creatieve mensen die eens zouden willen experimenteren met het op de markt brengen van hun eigen ontwerpen. Zulks deed ikzelf ook en ik liet petten bedrukken bij Maxilia – die vervolgens als een trein liepen!

Hieronder twee voorbeelden van de mogelijkheden.

79

Zo kun je dit soort hippe trucker caps laten bedrukken met wat je maar wilt. Het voorstuk is er natuurlijk ideaal voor en heb je een mooie tekening die echt een street lifestyle uitdraagt, kijk dan eens of dit voor jou ook interessant is!

93

Ook kun je je ontwerp naast petjes  natuurlijk op mutsen laten bedrukken, sterker nog, je kunt het er in dit geval zelfs op laten naaien! Dat maakt het nog wel een stukje bijzonderder – en je hebt niet alleen een warm hoofd in de winter maar als drager ook nog eens een zeer hippe uitstraling!